Lien De Ruyck – Sønderling Vøyage

Lien De Ruyck - Sønderling Vøyage

3 maanden, 3 compagnons, 3 motoren, 3 continenten, 3 oceanen, 30.000km... Eind mei startte Lien De Ruyck met 2 reisgenoten haar Sønderling Vøyage: een cross-continentale rit oostwaarts van Brussel tot New York. Dwars door de voormalige Sovjet-Unie, Rusland, Mongolië, Korea, Canada en de USA.

Wat meer dan een jaar geleden grappend aan een Mechelse toog begon, bleek al snel menens. Op de minuscule kaart van een zakagenda konden ze de wereld aan. Met een duizendtal kilometer per millimeter leken grenzen en drempels relatief. Het reisgezelschap kende elkaar bij vertrek amper, maar deelt éénzelfde ronkende passie voor motoren.

Een reis en een sociaal experiment werd het, met 'Amor Mundi' als leuze. Een presentatie die je niet wil missen op Discover Overland!

Facebook : Lien De Ruyck

Instagram: @lienderuyck

Website: Sonderling.be

Polarsteps: Around the world with @Sonderling