Graham Field – een blik op de wereld door de ogen van een solo-reiziger

Graham Field is een dwangmatige reiziger, met een ontwapenende eerlijkheid en een goed gevoel voor humor.

Reizen zit hem in het bloed, motorfietsen in de genen, en weinig geld in zijn portemonnee. Graham's low budget reizen, bekeken met een goede dosis humor en eerlijkheid, hebben al velen geïnspireerd om zelf ook op weg te gaan en hun dromen na te jagen. Of hoe een kleine opmerking in een tv-spelshow een al nomadisch leven veranderde in een low-budget motorreizen-levensstijl.

Graham is een solo-reiziger in hart en nieren. Zijn observaties en incidentele ontmoetingen nemen je mee naar Mongolië, Irak, de poolcirkel en vele andere verre bestemmingen. Met een leven aan reisanekdotes en zuurverdiende wijsheid, is Graham's kijk op deze wereldbol uniek en besmettelijk.

Graham is de auteur van drie boeken, die hij onlangs als audioboeken heeft opgenomen. Hij werd tweemaal genomineerd voor de 'Meest inspirerende Adventure Rider' door Adventure Bike TV. Daarnaast is hij is een vaste co-host bij Adventure Rider Radio RAW samen met Sam Manicom en Grant Johnson van Horizons Unlimited. Graham is columnist voor ABTV, en schrijft daarnaast ook artikelen voor verschillende publicaties wereldwijd.

Website: grahamfield.co.uk

Facebook : Graham Field

Twitter: @grahamfieldklr

Instagram: @megaflid