Itchy Boots – op een Royal Enfield Himalayan door India, Centraal-Azië, het Midden-Oosten, Europa en verder…

In Augustus 2018 besloot Noraly haar baan op te zeggen, huis en motor te verkopen en voor onbepaalde tijd op reis te gaan. Na een paar maanden backpacken in India en Bangladesh besloot ze dan een paar weken een motor te huren in India.

Na drie weken rondreizen in de Himalayas was ze verkocht. Reizen met de motor, dat was wat ze vanaf nu wilde doen. Dus kocht ze een Royal Enfield in Delhi, regelde het papierwerk en besloot van India naar Maleisië te rijden. Een mooie tocht van 11.000 kilometer, maar dit was nog lang niet genoeg!

Ze dacht dat het wel leuk zou zijn om haar motor naar Oman te verschepen. Dit was het begin van nieuwe avonturen, waarbij ze uiteindelijk door Iran, Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan en nog een paar 'Stans' via Rusland in de Caucasus belandde. Vanaf daar ging het verder westwaarts terug naar Europa.

Maar ook hier eindigt haar avontuur niet! Nederland is slechts een tussenstop, voordat ze verder reist. Volgende etappe gaat van Patagonia naar Alaska. Nog zo'n lekker stukkie rijden!

Tijdens Discover Overland 2019 komt Noraly vertellen over haar avonturen tot nu toe. Hoe steek je grenzen over met een motor met Indiaas kenteken die ook niet eens op je eigen naam geregistreerd staat? Hoe is het om als blonde vrouw alleen door het Midden-Oosten en Centraal-Azië te rijden?

Noraly maakt van elke 'motorrijdag' op haar reis een video. Je kan haar volgen op haar YouTube kanaal Itchy Boots.

Youtube: Itchy Boots

Facebook : Itchy Boots

Instagram: @itchybootstravel