Moto Morgana – Afrika en de Amerika’s met Tom en Caroline

Na verschillende kortere trips door o.a. Syrië en Jordanië, Turkije, Iran, Ijsland, Marokko en Namibië was het voor Tom en Caroline al lang geen geheim meer dat het reizen – en dan liefst samen en elk op een eigen motor – hen in het bloed zit. Heel vreemd keek Caroline dus niet op toen Tom voorstelde om ‘wat langer’ te gaan reizen.

Ze nemen je heel graag mee op hun avontuur, dat uiteindelijk 2 jaar duurde. Ze reden op hun twee gloednieuwe Husqvarna 701 enduro’s eerst door Afrika, voornamelijk langs de westkust om van in Zuid-Afrika te verschepen naar Zuid-Amerika. Ze doorkruisten de Amerika’s van Argentinië tot Alaska en de States van west naar oost.

Ze willen jullie warm maken voor het reizen door te vertellen over het spel van de grensovergangen, het leven tussen de locals, de keuze tussen on- en offroad, het wildkamperen op de mooiste plekken op aarde, het leven van dag tot dag – zonder klok, druk of stress – en de vele ‘ooohs’ en ‘aaahs’ bij het zien van wat de wereld ons te bieden heeft.

Zet je dus maar schrap voor een heleboel anekdotes en foto’s en wees er maar zeker van dat je nadien nog enkele dingen aan je bucket list zult willen toevoegen!

Website: Motomorgana.com

Facebook : Moto Morgana

Instagram: @motomorgana