Peter – Empirische resultaten en kampvuur discussies over motoravontuur

Het hele motorreizen is voor mij eigenlijk een jarenlange verslaving geweest, bijna een ziekte. In het begin kon ik het nog bedwingen met een tochtje door de alpen, maar al snel bestond mijn vriendengroep voornamelijk uit idioten die ook allemaal 3 projectmotoren hebben staan en waarmee ik in de winter voor de lol de 'berenlul' slaapzak achterop bind om die bij het kampvuur uit te rollen.
 
Na vele avonturen in Europa konden we de honger niet meer stillen. Om het thuisfront te ontzien van ons eindeloze gezwets over dat gereis op twee wielen,  begonnen we onze blog: de MotorAvonturist. Hier zetten we anderen aan tot zulk soort ondernemingen, waarbij het accent ligt op low-budget, how to en verhalen over bizarre avonturen.
 
Tijdens mijn presentatie zal ik je meenemen langs een beknopte versie van onze eindeloze kampvuur discussies. Weinig keren is er een eenduidige conclusie hoe je motoravontuur aanpakt. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Maar allemaal ondergaan we een leercurve en het is ontzettend interessant om inzicht te krijgen in die van een ander.